jk2ffa.freeforums.org

JKII 1.02 FFA Community
It is currently Thu Apr 27, 2017 4:43 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Welcome
Welcome to jk2ffa

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Can't add bots to server!
PostPosted: Tue May 29, 2012 8:25 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 15, 2012 5:09 pm
Posts: 356
When I first got this server I was able to add bots, NO PROBLEM.

Kaiser told me to type in a cmd on the ftp program thing to stop a new padawan bot spawning every time i restarted the server. So I typed in kick allbots or something like that on the ftp program, restarted the serv. IT WORKED. But now I can't add bots. I deleted the cmd but it still doesn't work.

Nothing happens when I type the cmd, but then I type rcon addbot and it just says this lol
Image


Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Can't add bots to server!
PostPosted: Tue May 29, 2012 8:55 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Sep 17, 2011 3:14 am
Posts: 1112
lol how came this default lando name into your config. Anyways, I just came along and fixed it now. (I actually killed ur server for a completly restart)

And before ur next question is coming up:

NO MOVING BOTS AND PROTECTION BUBBLE:
DEVMAP FFA_BESPIN
bot_forgimmick 1
g_spawninvulnerability 99999999

_________________
Spoiler:
ImageImageImage
Like my Father Before Me, I am An Assassin. http://youtu.be/JbldtyLgkEA
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't add bots to server!
PostPosted: Tue May 29, 2012 9:06 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jan 10, 2012 6:40 am
Posts: 187
Well if you use the admin mod you don't have to leave devmap on to get bot_forgimmick. The only other problem is that you'll also have g_spawninvul for all players, so you can run around kicking people with absorb on.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't add bots to server!
PostPosted: Thu May 31, 2012 7:08 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 15, 2012 5:09 pm
Posts: 356
Kaiser wrote:
lol how came this default lando name into your config. Anyways, I just came along and fixed it now. (I actually killed ur server for a completly restart)

And before ur next question is coming up:

NO MOVING BOTS AND PROTECTION BUBBLE:
DEVMAP FFA_BESPIN
bot_forgimmick 1
g_spawninvulnerability 99999999


Thanks man you're too good to me! IDK how that name came about. I thought another hilar kaiser prank.


Herpaderp wrote:
Well if you use the admin mod you don't have to leave devmap on to get bot_forgimmick. The only other problem is that you'll also have g_spawninvul for all players, so you can run around kicking people with absorb on.


Yep my worry as well. When I fled on there yesterday we had to disable bubble with blue slashes lol. Oh well, that command is easy to change!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Donate Now
Donate Now


Hosted by © 2017 FreeForums.org | Create a free forum | Powered by phpBB
About FreeForums | Legal | Advertise Here | Investors | Contact FreeForums.org
Report Violation
suspicion-preferred